onsdag 2 juni 2010

krig nr 3

börjar bli svårt att hålla reda på alla krig jag har startat det här året, men tror det är nr 3 jag tänkte dra igång idag. swedbank kan hoppa upp o ta sig nånstans!
var på banken igår för att skriva på lånet till huset o reda ut allt annat som kom till. för att inte tråka ut er allt för mkt kan man väl säga att män över typ 30 inte bör jobba på bank överhuduvtaget. vi har varit i kontakt med en jurist o en banksnubbe som skulle reda ut våran lite annorlunda sits, eftersom vi ska byta bostäder bland annat. pengar ska bytas här o var o lån ska tas över lite varstans. kan jag väl hålla med om att det är krångligt. fattar knappt hälften själv. men jag menar dom JOBBAR FÖR FAN MED DET!
hade tid halv 4 så för det första var vi ju tvungna att skaffa barnvakt o det är ju inte alltid lätt när alla jobbar till 4, men det löste sig som tur var. pratade först med han bankgubbens som har lagt upp alla våra lån, även lasses men han vart förvirrad så fort han öppnade munnen så fick hämta jurist pensionären för att reda ut det. visar det sig att gubbjävlen har räknat fel lr nåt liknande så nu helt plötsligt måste vi låna mer än vi hade räknat med o dessutom får vi inga 300 000 kr över som vi hade räknat med för att göra diverse renoveringar. dessutom har han magen o "skylla" på oss. han undrar hur VI hade tänkt då, när det var han själv som hjälpte OSS med att räkna ut hur allt skulle bli!
så nu har dom flesta planer lagts på hyllan pga DOM FÖRBANNADE SENILA GUBBJÄVLARNA PÅ SWEDBANK.

2 kommentarer:

  1. Swedbank är bara skit när det gäller lån mm. En nära vän har problem med dem nu när hennes pappa dog. Blir så arg på dem.

    Vi har handelsbanken. De är bra och förstående och vi har aldrig haft problem med dem.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vet flera som haft problem med Swedbank också och blivit illa behandlade. Flera har flyttat över sina lån till handelsbanken och fått mycket bättre villkor, både gällande lån och amorteringar! =)

    / Sofie

    SvaraRadera