lördag 12 juni 2010

nr 2?

dagen har spenderats på IKEA med mera. vi köpte inredning till skafferiet. vart riktigt bra. vart visserligen "bara" vanliga trådbackar men himla smidigt faktiskt. fick en jäkla massa plats helt plötsligt. johan inhandlade även hyllor ner till källaren o så vart det ju lite annat smått o gott som det alltid av nån konstig anledning blir på IKEA.
gårdagen var mindre lyckad. jag jobbade ju som vanligt, o det gick väldigt bra men tyvärr så fick Johan hämta en sjuk son på dagis. kände väl att han var lite varm redan på morgonen men han var pigg o glad så tänkte inte mer på det. när han väl kom hem från dagis vid lunch hade han över 40 graders feber! var väldigt länge sen han var sjuk, peppar, peppar. men som tur är verkar det inte hålla i sig. tänkte om det var 3 dagarsfeber han hade fått men nu springer han omkring här i vardagsrummet som en galning o drar ner både det ena o andra o mår hur bra som helst.
måste säga att vi ändå hade himla mysigt igår, plutten o jag. var nästan som man önskar att han vore sjuk oftare han var så kramig o gosig. han spenderade en timme på min magen o bara låg o vilade o kollade på tv med mig igår kväll. kanske skulle funderar på nr 2?
nej! får inte tänka så. ska inte planera nåt nu. får vänta med det. men det är klart, händer det så händer det. då är det väl menat att vara så.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar