söndag 27 juni 2010

dopp i polen

så har man tagit det första doppet i polen. var kalt som fan men var tvungen efter att ha legat o stekt fläsk o solen framåt eftermiddagen. vi var o köpte en sån där liten (?) sak som du ställer direkt på baken häromdan. skönt o ha när man ändå har så stor gräsmatta nu för tiden. så om ni känner er heta nån dag i sommar är våran pool öppen för allmänheten =)

idag har vi spenderat dagen på IKEA. synd i det fina vädret kanske, men var tvungna att ha en ny tvmöbel o dessutom började rean idag plus att vi fick barnvakt hos mormor o morfar. var en himla tur för casper hade blivit galen på oss. tog väl en timme på oss innan vi kunde bestämma oss för vad vi skulle ha. på den tiden hade vi dessutom hunnit ändra oss en så där 5 gånger om. kom iaf ifrån IKEA 6000 kr fattigare. johan får ångest men jag bara tycker det är kul o spendera pengar. förstår inte riktigt det där... =)

imorgon börja johan jobba igen. bara till 12 visserligen så hinner väl lagom upp tills han kommer hem. nej då, så allvarligt är det nog inte. får se vad plutten o jag ská hitta på i vår ensamhet. imorgon blir det nog lite mer shopping. måste ha lite inredningpryllar nu när vi köpt nya möbler. lite dukar till bordet måste oxå inhandlas. hade nog tänkt mig limegrönt o turkost. fint nu på sommaren. problemet blir bara då att jag måste byta gardiner. får se hur jag löser det. casper behöver (?) dessutom en ny vagn. lr rättare sagt en paraplyvagn. smidigt o ta med sig nu på semestern, om man ska o bada lr nåt sånt. emmaljungan tar ju ändå lite plats. hade tänkt o sälja trehjulingen vi har, så om det är nån som behöver en mörkgrön trehjuling med mjuklift så är det bara hör av sig.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar