måndag 21 juni 2010

fotbolls VM

sitter man här i soffan o glor på det där VMet igen. konstigt att man hamnar här så ofta nu för tiden. o inte är det för att det är nån bra fotboll direkt... Plutten vaknade precis efter att ha sovit sen straxt efter 12. förstår inte hur ungen kan sova så mkt! men skönt är det så ska väl inte klaga. hinner med så mkt mer helt plötsligt. gubben i huset o jag har ju semester den här veckan så idag har vi tagit tag i källaren. packat upp lite mer kartonger o packat ner lite kartonger. vart väl sisisdär 6 st med BARA massa gamla böcker från tidigare ägaren.
Johan har även skruvat ihop några förvaringshyllor till o ha i pannrummet. jag försökte, men misslyckades redan på andra sidan, att skruva ihop en IKEA fåtölj men efter lite inryckning av mannen i huset fick vi ihop den med.
igår vart kattgården kvar så nu kan katterna springa ut o in hur dom vill. båda 2 har till o med blivit så intelligenta att dom tar sig in o ut ur kattluckan. hallelljua! dom var väldigt skeptiska till o börja med men nu springer iaf en utav dom ut o in hela tiden.

i lördags var det DEN STORA DAGEN. bröllopet. kollade inte mkt direkt. för det första fyllde Johans farmor år så vi var där på förmiddan. sen på eftermiddan var det dags för oss att åka iväg till östra ryd för bröllop. en gammal kompis till johan som gifte sig. har aldrig varit på ett bröllop, iaf inte som jag kommer ihåg så det var väldigt spännande o se hur det gick till. var jättefint! såklart... ska jag bara försöka övertala johan till det med. förstår inte att det ska vara så svårt. men nu har jag stöd av våran bankman oxå. mkt mer praktiskt att vara gifta =)

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar