onsdag 23 juni 2010

nya möbler

Har äntligen varit o köpt matsalsbord! har haft en hel tom yta - nja, ok då, inte helt tom
kanske. var o fyndade på Rum nere vid maxi. vart ett ekbord o 6 stolar i svart skin/konstläder. komiska vara bara att jag kollade i tidningen förut o såg i stort sätt samma bord o stolar på Nordic för 1500 mindre. surt! men sånt är livet. inte mkt o göra åt nu.
irriterad bara över att man är så blond ibland bara att man inte kan få ihop skiten själv! Men får väl skylla på den extremt dåliga bruksanvisningen ett A4 papper med 2 bilder på o inget mer. hallå?! vart tog IKEA förklaringarna vägen? behöver step-by-step, speciellt i den här värmen. hjärnan funkar ju inte bättre på sommaren direkt.
var på sommarförskolan o hälsade på idag med. han ska gå på Taborgsberg i några veckor under sommaren eftersom Vallmon har stängt. glad över att vi inte ska flytta dit faktiskt. det var jättefint, men lite för stort för min smak. stort o rätt tomt. mkt utrymmen att springa på.
men det blir nog bra, han kommer nog trivas. just nu är han ju inne i en period där det inte går o sitta still. det är knappt han sitter still o äter längre. inte lika intressant o äta som förr. imorse sprang han omkring o åt frukostmackan. mkt spring i benen. tänk om man kunde få bara en gnutta av den energin!
imorgonen blir det Kolmården för hel slanten. ska bli kul o komma iväg lite. får hoppas att vädret håller i sig bara.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar