lördag 5 juni 2010

postis igen

så var man en gammal hederlig postis igen då. har haft en mjukstart på jobbet o bara arbetat 2 dagar den här veckan. blir värre framöver. ska jobba 2 veckor i sträck nu innan det är 2 veckors semester, sen är det fullt ös medvetslös fram till slutet av augusti som gäller. som tur är, är det lite olika arbetstider, annars hade jag nog dött av tristess. gillar verkligen inte det där med att jobba 7-4 varje jäkla dag!
lägger ut en varning redan nu till alla Svärtingebor; dom kommande veckorna kan det hända att eran post hamnar fel eller helt enkelt att den inte finns överhuvudtaget. det är nämligen jag som kommer köra landbrevbäringen där i sommar. YOU HAVE BEEN WARNED!
det har faktiskt gått rätt bra. har ju en handledare som jag ska åka med fram till onsdag, men körde själv hela sträckan redan igår. det gick skapligt, trodde inte jag skulle komma ihåg nåt men lite slank väl in i huvudet. efter ett antal tvärbromsningar framför låderna o diverse andra incidenter kom vi iaf runt sträcka på ca 4 timmar. är långt så in i helvete! det blir ju inte bättre av att det finns så mkt fina (?) hus o kolla på.


take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar