lördag 3 juli 2010

värme

värmen bara fortsätter. jag har precis tagit ett dopp i polen o sen legat o stekt lite fläsk. var riktigt skönt faktiskt. plutten sover o gubben är på mantorp park på Gatebil. var tänkt att vi oxå skulle ha följt med men i fredags förmiddag fick våran lilla skrutt feber. var tänkt att vi skulle ha åkt till linköping på 1-års kalas men fick vara hemma istället.
tur var det, för under natten fick han även feberkramper o vaknade upp o galskrek o skakade från topp till tå. stakarna. så i natt har han fått sova i vårat rum. egen säng men kände mig lite lugnare när han var i närheten. men hände som tur var inget. han sov hela natten, fast han pratade lite i sömnen, hur gullig som helst den lilla skrutten.
nu har febern äntligen gått ner men han är fortfarande väldigt seg o han äter fortfarande väldigt dåligt. men det är nog pga att han är jättesvulen i munnen. han håller på att få en massa tänder. är nog iaf 4 stycken på väg nu på en gång o så är det nog nån till på g.
ikväll ska vi på bröllopsfest i östra ryd. blir väl kanske inte så jättelänge eftersom casper mår som han mår, men vi får se. förhoppningvis piggnar han till nu när han har somnat.
nej, nu måste jag nog ta ett dopp till!

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar