söndag 18 juli 2010

vabar

så har man vabat för första gången i sitt liv. känns bra. haha, nej då inte direkt. inte kul att plutten har varit dålig men nån gång ska ju vara den första. han fick feber igen i torsdags eftermiddag. är nog dom där förbaskade tänderna, o det hjälper ju inte direkt att det är 30 grader varmt ute.
ringde iaf jobbet på kvällen o talade in på telefonsvararen. johan kunde ju ha varit hemma, men just i fredags skulle han ta med sig sin far till trollhättan av alla ställen. var meningen att dom skulle köpa växellåda till en saab på saabfestivalen som var där, men kom aldrig hem med nån.

måste säga att jag inte direkt klagade över att få vara hemma i fredags. var rätt trött. blir precis slut på jobbet i den här värmen. den här veckan har vairt helt hemsk. har glömt massa saker o gjort fel både här o där.

nu är iaf plutten frisk igen så imorrn blir det dagis igen o jobb för min del. får se hur det blir för stora plutten. han ligger här bredvid i sängen o stonkar o stönaröver att han har ont i huvet o halsen o gud vet vad det är. karlar =)
ska försöka få upp honom ur sängen så vi kan åka en sväng till kolmården. ta en sväng med linbanan lr gå på tropicarium. blir galen av att bara sitter här hemma o inte gör nåt.
igår eftermiddag fick vi iaf ihop dom sista IKEA möblerna som vi köpte för typ en månad sen. bättre sent än aldrig. så nu är tv möbeln i stort sätt ihopskruvad. ska bara upp några hyllor på väggen o tv ska oxå upp på väggen. kort kommer så småningom som vanligt...

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar