söndag 12 december 2010

ambulans

mor ringde för ett tag sen. brorsan, som har varit iväg o spelat nån fotbollscup, hade fått åka ambulans in till vrinnevi. han hade vridit armbågen ur led. dom skulle tydligen dra den till rätta nu, så får vara glad för att det verkar gå fort.
läskigt när sånt här händer. fick en stor klump i magen när mamma sa att bror låg på akuten. skönt att höra att det inte var nåt allvarligt. har ju varit det förr, menar jag. för ett par år sen, han var väl 15 o jag 17, krockade han mopen med en bil. vart mer än en armbåge då kan jag säga.
annars här hemma förbereder vi oss, som alla andra, för julen. vi ska vara hemma i år. ska bli hur skönt som helst. har nog aldrig hänt tror jag, iaf inte sen vi blev ihop. har blivit att man fart runt till alla möjliga släktningar på julafton, för att hinna träffa alla. men i år får alla som vill träffa oss, komma hit istället. mormor o morfar kommer hit iaf, o brorsan oxå förmodligen, om han inte jobbar, men låter inte som om han han ska jobba på ett tag.

vi försöker oxå få casper att sluta med välling o napp. vällingen är inga problem. han saknar det inte alls. han får det fortfarande ibland, men det är mest när vi har ätit en tidig middag. nappen funkar inte lika bra. idag gick det bra, men det var nog mest för att vi var hos mormor o morfar o sov. det är ju en annan situation än hemma. får se hur det går, han kanske kan lämna napparna till tomten redan i år :)

i helgen har vi mest tagit det lugnt. casper har varit lite konstig i magen dom senaste veckorna. det började förra freda natt när han kräktes upp en liten del helt osmält mat. var hel skumt. hände en gång, så det var ju inte magsjuka lr nåt sånt som var på g. till detta hör även att han bajsar riktigt dåligt nu för tiden. det har gått 4-5 dagar mellan varje gång nu, är inte normalt för honom. så samma sak hände nu i helgen, natten till lördag. den här gången kräktes han 2 gånger, men andra gången var mest slem. så lördagen vart konstigt, gick inte upp fören 10. efter att ha ståt i kö ("du har plats nr 25") till 1177, åkte vi o handlade o helt plötsligt var kl 3. o sen var det kväll o helt plötsligt så är det snart måndag igen. förstår inte var tiden tar vägen. idag hann vi iaf inhandla lite julklappar o en liten välkommen till världen pressent till en nykläkt liten pojke, som bestämde sig för att komma en månad för tidigt. det är svårt att undvika att vilja ha en till liten när man börjar kolla på såna pyttesmå kläder =)

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar