tisdag 1 december 2009

succé

var på babysim idag. var på badhuset är i stan, Medley. vart dunder succé för våran del. casper skulle nog ha velat stanna hela dan om han fick. han snacka o skrek (av glädje då rå...) i stort sätt hela tiden. tyckte det var skiskojigt. så det har varit en riktigt toppen dag idag! värre var det för mamma. är precis slut. jobbigt att vara på badhuset. blir väl för att allt är så nytt o man blir ju smånervös när man inte vet vart man ska lr vart allt finns lr hur han kommer reagera. men allt som allt gick allt superbra! var med en kompis som fick barn i somras så det var ännu ett plus. alltid kul att gå med nån man redan känner.
efteråt vart det en sväng på stan med mat o lite shopping. inte för min del. tänkte kolla på kläder tills sthlm, men var inte ett dugg inspirerad så fick bli att promenixa tillbaka till bilen o åka hem istället. innan dess stoppa vi in huvudet på min gamla arbetsplats (oxå J's) o hälsade på bonusfarmor. alltid lika trevligt! pratade om julen. så som det ser ut nu har jag planerat våran jul på följande sätt:
Julafton hos farmor + bonussläkten på den sidan
Juldag förmiddag hos min mormor o hela tjocka släkten på den sidan
Juldag eftermiddag hos farfar o bonus farmor + eventuella extra släkt
Annandag förmiddag mormor o morfar
Annadag eftermiddag eve. Tommy, Linda o Matilda

blir en fullsmokad jul med andra ord. men ska inte klaga. får vara glad att man har så många att fira med. inte alla som har den lyxen tyvärr...

take care !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar