onsdag 30 december 2009

julen 09

Pust o stön. nu är julen över. är det meningen att man ska känna nästan samma slags stress som vanligt? fast måste erkänna att jag trodde att det skulle bli värre. hade ju så många att klara av under 3 dar. men det löset sig himla smidigt o plutten var för det mesta på bra humör. var som sagt hos J's mamma hela julafton. var massa folk där, inte många vi kände direkt (inte mer än till namnet iaf), men det var trevligt iaf, alltid kul med mkt folk. åt god mat, kollade på Kalle o delade ut klappar med tomten. Casper tyckte Tomten var rätt skoj faktiskt. vart iaf inte rädd för honom så var skönt det. O han var ju självklart den som fick största högen. konstigt va? fick en hel hög med kläder, en bobbycar, gåvagn, cd skiva o hel del annat.
juldagen spenderade vi på 2 håll. på förmiddan åkte vi till min mormor o hjälpten henne med lite dukning o sånt inför middan med typ hela släkten. men eftersom vi skulle till J's pappa hann vi inte stanna på middag utan åkte ut till smedby o åt där istället. packade in resesängen till C så han fick nånstans att sova. han ligger ju liksom inte still längre, så är säkrast o ta med sängen.
självklart fick vi både klappar o julmat även där. ännu mer kläder, ett tåg, presentkort, film o lite annat smått o gott.
annandagen tog en vi en sväng på mellandagsrean. har fått presentkort på Elgiganten, vill ha en systemkamera men dom var självklart slut när vi kom så spanade in ett Wii istället. får se vad det blir. fyller ju snart oxå. på eftermiddan åkte vi till mina päron. fick mat, som tur var INTE julmat. räcker med 2 gånger per år. o ännu mer julklappar. ännu mer kläder, ett rengställ, vinterkläder, en sacosäck till C, en liten en med nalle puh, hur sött som helst.
o nu har vi återgått till verkligheten igen. J jobbar o plutt o jag är hemma som vanligt. städar, läggar mat o allt annat sånt som ska göras. men imorrn är det "ovanligt" igen. nyårsafton, ska till Tommy o Linda på middag. ta det lugnt. blir skönt. o så på söndag åker vil till Kläppen! ska blir hur skönt som helst. o kul. har inte åkt skidor på år o dar. så får hoppas jag kommer hem med alla ben intakta. ska försöka få med mig J upp o backarna oxå. återkommer om rapport =)

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar