lördag 5 december 2009

Backstreet's Back - Alright!


Kom hem för ett par timmar sen. har sovit i en timme nu. vart inte jättemkt sömn i natt nämligen. somnade väl vid 2 tiden. jobbigt att vara BSB fan =)

Åkte upp i torsdags. Casper fick stanna hemma med J den här gången. kunde inte gärna släppa på honom i 3 dar i den här kylan o skulle ju inte ta med honom på en konsert där man själv typ blir döv. men allt hade gått bra här hemma. både plutt o J har sköt sig som dom ska!

Mötte Jessica däruppe. gick direkt till hotellet som ligger mittemot centralen. lagom långt att gå. efter det möte vi upp med 3 andra som vi känner från tidigare resor till huvudstaden. åkte till deras hotell. hängde där i kylan i typ 6 timmar. man är rätt dumihuvet egentligen asså. frös som as med stanna skulle vi göra. till råga på allt fick inte ens några bilder lr autografer. pratade lite med Nick från hans fönster. men bättre än nåt, så dom där timmarna vart inte helt bortstlängda. fick väl nästan upp tempraturen till normal under natten. men så var det ju bara på det igen på fredan. inte lika illa iof. tog det lugnt på förmiddan o åkte ut till Globen vid lunch tid. vi skulle ju inte bara på konsert utan på VIP oxå. första gången för min del. spännande!

vart insläppta på Hovet vid halv 4 tiden, men fick ju vänta där en timme innan boysen döck upp för sin soundcheck. hurry up and wait busnies...
soundchecken var såklart awesome! fick höra 3 låtar, frågade några frågor, sen var det dags att ta kort med dom. med staket o allt. lite surt men så är det. fick ta i hand o så iaf. o Brian kom till o med ihåg Casper sen i september. det var lite kul =)

efter soundchecken åkte J o jag tillbaka till hotellet för att lämna av lite saker. sen tillbaka till Hovet igen o intåg våra plastser. dom höll tiden för en gång skull faktiskt. nästan iaf. förbandet (September) började i tid o dom gick väl på en kvart för sen lr nåt. Konserten var grym! hur bra som helst. vad skulle det annars vara? mkt bättre än föra året. o även om Aftonbladets inkompetenta recensenter är tappade bakom vagnen o bara gav dom + så får dom självklart +++++ av mig o ca 6000 till. det var nästa fullsatt så det var kul!

ska försöka lägga upp några bilder, o kanske videor senare.


take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar