tisdag 8 december 2009

Önskefoto

ska snart ta o packa väskan för att bege oss på babysim. ska bli skönt. kul att göra nåt. har inte riktigt kommit in i banorna än sen jag var borta. men den här veckan blir väl det mesta som vanligt. babysim idag, ÖF imorgon o stan/fika på torsdag o eve. linköping på fredag. måste köpa lite ramar fick hem kort på plutten som Stuidobus tog för ett par veckor sen när vi var nere på maxi. vart riktigt bra. så tänkte ge bort några i julklapp. smidig present! var o köpte present till päronen igår med. tog en snabbvisit på typ en halvtimme på stan igår när J kom hem från jobbet. var riktigt skönt att gå så sent, inte alls mkt folk.
på tal om julklappar så är jag nästan klar nu. skönt!!!! har bara J kvar, o det är ju den svåraste så kanske tar tills julafton innan jag hittar nåt iaf. kan ge ett tips till alla som har svårt med klappar till släkten. Önskefoto har det mesta för lyckade klappar till mor o far förädlar är inte jättedyrt heller för en delen. kan göra sina egen små kalendrar lr böcker till barnen lr tavlor. lite av varje med andra ord.

Casper har upptäkt en ny del av lägenheten nu, badrummet o speciellt katterna matta utanför kattlåda så måste ha lite mer koll på han nu för tiden. måste skaffa en hasp till dörren! har tjatat om det i 2 veckor nu, o vi har vart runt o kollat men hittar fan inte nån som blir bra. får tillverka en egen snart.

dags o packa o åka iväg nu.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar