måndag 16 augusti 2010

liseberg

Sista veckan av sommarjobbet. skönt! men ska bli tråkigt på en gång. har varit riktigt kul faktiskt. förutom den lilla grejen att klockan har ringt halv 5 varje morgon i 2 månaders tid. inte kul! nästa måndag är det upprop för skolan istället scary!

har haft en underbar helg på liseberg med stora älsklingen. lilla älsklingen fick var hos mormor o morfar över helgen. han har inte riktigt åldern innan att uppskatta liseberg än. nästa år så går det nog bättre. vi gav oss iväg vid halv 9 på morgonen. tar ju inte så lång tid för oss. 3 timmar nästan exakt. man får för sig att allt är så långt bort i Sverige, men egentligen så är det ju inte det när man väl sätter sig i bilen.
Jag har fegat ur massor som senaste åren. bara sätta sig i bergbanan var läskigt! jag som åkte allt för ett par år sen. hangover inga problem. men nu, inte mkt jag åker. roligaste såklart är Balder, men även det var skitläskigt första gången.
vi hade tänkt o åka redan på fredan, o sova över på Gothia Tower. men la ner det när det kostade 2109 kr per natt! hur sjukt som helst. o det var fullbokat på liseberg, så fick bli att åka på lördag, men funkade bra det med. vart ju billigare om inte annat.
söndagen spenderade vi med steg 2 i renoveringen av hallen. målade med grundfärg så nu är hallen vit o ljus. härligt! dålig på att ta kort bara, måste skärpa mig. Johan håller på att spakla den här veckan sen ska vi nog försöka börja taptsera till helgen, om det går. men det är mkt jobb. mer än vad man tror.
take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar