torsdag 12 augusti 2010

gbg

har precis kommit hem från jobbet. har varit en av dom längre dagarna på länge. hatar reklam! vad ska det vara bra för? allt tar så mkt längre tid när man måste slänga med reklam som 90 % av befolkningen bara slänger efter att ha bläddrat i den 2 sekunder.

här hemma går hallrenoveringen framåt. har slittit ner all tapet nu iaf, så johan ska börja slippa imorgon. är en hel del underarbete innan man kan börja med det roliga. men vi har fortfarande inte hittat nån tapet. tänkte försöka hitta nån imorrn.
ska nämligen ha barnvakt imorrn o lördag. ska till liseberg på lördag med J o D. ska bli skoj. var aslänge sen jag var där! åker på lördag morogon så känns inte så jättensnällt o slita upp plutten bara för att vi ska iväg. bättre han sover hos mormor o morfar från fredag istället.

Plutten har ju börjat på dagis igen. bara 15 timmar i veckan men eftersom johan har semester var lite läskigt första dagen o han var lite ledsen, men dan efter gick det toppen. nu är det tillbaka som vanligt, o han springer in utan att en bry sig om att säga hejdå. känns konstigt o lite tomt att inte ha lämnat o hämtat honom på över en månad. men snart är det ändring på det. nästa måndag är vi tillbaka i verkligheten igen.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar