måndag 8 mars 2010

gekås

så har man blivit 5500 kr fattigare. egentligen är man ju hur jäkla dum i huvudet som helst. står o kö för att gå in o handla. stå i kö för att göra av med pengar.
vi var på gekås i helgen. tog en barnfri helg bara jag o Johan hur skönt som helst. behövs ibland, ha lite egen vuxentid. lämnade plutten hos mormor o morfar på fredag kväll o kom iväg tidig förmiddag på lördagen. gick väldigt fort faktiskt var hur bra väder o väglag som helst, o ingen trafik. hade bokat stuga på campingen, men innan vi checkade in gjorde vi såklart lite shopping. vet faktiskt inte vad vi köpte riktigt =) var lite av varje.
vid 4 tiden var vi klara o åkte till stugan. var en besvikelse. hade bokat en 6 bäddsstuga. skönt med lite space o speciellt egen toa o dusch. hade räknat med att det var större, för det priset (745 kr). betallade nästan lika mkt för stugan i fjällen per natt. lite skillnad på standard om man säger så...
efter en extrem obekväm natt o en bäddsoffa som gav oss båda nackspärr o brutna ryggar gav vi oss upp vid 6 tiden på morgonen o började städa för att ge oss iväg så fort som möjligt. öppnade varuhuset kl 8 o tro det lr ej så var det faktiskt kö när vi kom dit en minut innan dom öppnar. idioti! 40 pärs i kö för att handla i 15 minus grader kl 8 på en söndagsmorgon.
åkte hem efter ytligare 2 timmars shopping. plutten hade såklart haft det bra hos mormor o morfar, men var skönt att hämta honom. nu märker man ju att han blir glad när man kommer hem. älskade lilla plutten!
i vecka som kommer blir det mest planering för kommande födelsedagskalas. mkt som ska fixas. men först ska vi ta en promenad ner till bibblan i det underbara vädret.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar