måndag 22 mars 2010

badtime

plutten sover o det är lungt o skönt. dom här "ensamma timmarna" är en välsingning. samtidigt tråkigt. väntar ju bara på att han ska vakna igen =)
helgen har varit lugn. hade tänkt o åka till badhuset i lördags, men efter mkt om o men, vara av ett ex antal otrevliga samtal med personalen på badhuset, bestämde vi oss för att ta det dagen efter istället. åkte istället en sväng till loppisen nere vid hamnen. inte ett skit hittade jag. som vanligt. förstår inte att det är så dåligt med saker så här på vintern. längtar till loppisen börjar nere vid himmelselund igen. mkt bättre där!
kom iaf iväg till simhallen i söndags istället. plutten sov till typ 10 av nån anledning så vart ju lite senare än vi hade tänkt men men. är man trött så är man. var där i ca en timme. räcker gott o väl för en liten plutt.
för övrigt var helgen lugn o skön. inge vidare väder men bättre idag. tog en promenad till Öppna. hur skönt som helst. nu kan man ju gå som en normal människa igen. bara allt jävla grus som stör! haha, alltid nåt att klaga på.
Bilder från Caspers födelsedag!




take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar