onsdag 17 mars 2010

framsteg

har hänt stora saker. igår kväll o idag! PLUTTEN GÅR!
började lite smått igår kväll. är ju inte som han spring omkring som bara den än, men han har tagit sin första steg! är så stolt! var i köket igår kväll o lagade lite kvällsmat. stod han som vanligt vid spisen o höll sig i. sen tog han bara ett litet steg mot mig. hur gullig som helst.
o idag var vi på Öppna. tog han TVÅ steg! superduktigt lilla plutten. får hoppas att det fortsätter så oxå. är på tiden. han var så stolt över sig själv när han tog dom där små stegen. one big step for men, one giant step for menkind, lr vad är det man säger? :)

just nu ligger jag i sängen, Johan snossar bredvid, o jag kollar på Riskförlossningar på tv4 fakta. Johan jobbar eftermiddag den här veckan så ska snart börja.
ingen bra ide det här att sitta o kolla på förlossningar o små bebisar. vill ha en ny ju! kanske är konstig jag, men tyckte det var rätt kul o födda. ont som fan, men det är värt allt slit man går igenom. just nu passar det inte riktigt bra iof. får vänta att par år innan numer 2 kommer. så där 4 år...

take care!

1 kommentar:

  1. Å, vad kul att Casper har tagit sitt första steg. Så nu kan de gå fort. Snart springer han ;)

    SvaraRadera