fredag 20 november 2009

vaccination

Igår vart det tillslut av. plutten fick äntligen sin vaccination. den här gången behövde vi "bara" vänta 1,5 timme men hade sällskap av Linda o matilda så gick lite fortare den här gången. gick hur bra som helst o har som vanligt världens bästa plutt. gnyde till lite när hon sprutade in vaccinet men sen var det bra. vad jag har märkt än så länge så har han inte fått nåra biverkningar. kom precis tillbaka från Öppna. han somnade mitt i sångstunden så tänkte att det nog var bäst att gå hem istället, så han fick sova i lugn o ro.
ska iväg o träna ikväll med E. ska bli kul. var länge sen vi sågs så det är på tiden. ska äta nåt efteråt så blir en riktigt tjejkväll. skönt att komma iväg ensam för en gång skulle. behöver lite barnfritt ibland.
får se vad som händer i helgen. J ska jobba med brors bil imorgon så tänkte försöka hitta på nåt. funderade på att åka till Vingåker först, men har inte så mkt pengar så väntar nog med det tills betalningen kommer nästa vecka. blir kanske badhuset istället. ska ju börja babysim v. 49 så bäst o börja träna =) har inte varit på badhuset sen dom byggde om så har ingen aning om hur det ser ut så kanske ska ta o åka o reka lite innan.

Hade fotostund med Capser för ett par dar sen. dags att ta tag i det där med julkort. hade först inte tänkt o ta nåt kort på honom utan bara skicka vanliga men så hade dom så billiga på Mediamarkt. beställde 24 kort för 60 kr. tyckte det var rätt skapligt pris.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar