fredag 16 oktober 2009

småsjuk

sitter o försöker skriva ett inlägg men går inte jättefort med bara en hand. plutten är inte jätte samarbetsvillig idag, tycker han ska skriva istället. så nu har han fått ett eget tangentbord istället! får se hur länge det får vara helt...
för övrigt är både mor o son dunderförkylda för tillfället. inte alls kul! hade tänkt o gå till ÖF idag men fick strunta i det idag med. har inte jätte mkt energi över idag känner jag.
var o hälsade på en alldeles färsk syssling till plutten igår. var med J's mamma. fick med mig 2 stora kassar kläder på köpet. inte helt fel! kommer bilder senare, men just nu ligger allt i tvätten lr o väntar på tvätten.

häromdan när pluttet tog en middagslur, i sin egen säng för en gång skull, fick han lite sällskap av Dumle. var jättegullig. han har aldrig sovit hos casper förut, är lite rädd av sig, men nu vågade han sig dit.
ha en trevlig helg allihop om jag inte skriver igen! ska på barnkalas på lördag, om det inte blir värre med förkylningen. klädparty på söndag, annars blir det förhoppningsvis en lung helg.
take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar