söndag 25 oktober 2009

öroninflamation

jaha, så då var det dags för första dosen pencilin för plutten. febern hade inte gått ner i fredags, så ringde BVC. hon sa att jag skulle höra av mig till 1177 på lördagen om det inte hade förbättras under dagen. trodde nämligen att det var tredagarsfeber. men nu vart det ju inte bättre under fredag o lördag, så ringde på lördag förmiddag. fick tid vid 2, kom ditt kl 2 men som vanligt så låg dom efter. inte lätt när man har hand om i stort sätt hela östergötland o har 2 läkare.
något underbemanade kanske? kom iaf in efter ca 40 minuter, så var ju inte så jättefarligt. var en ung kvinnlig läkare. väldigt trevlig o duktigt. som vanligt har vi världens duktigaste son. sa inte ett pipp när han blev undersökt. tyckte till o med att det var rätt kul.

vissade sig att var en liten öroninflammation, eller en på väg. så bestämde sig för att ge honom lite medicin eftersom han är så liten. var skönt det, för i natt sov han hela natten igen. gud vad skönt det var! sen att det tog typ en halvtimme innan han somnade behövs ju inte nämnas =)


får hoppas att det hjälper nu bara!


take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar