lördag 4 juli 2009

svettigt värre...

helvete va varmt det är! ska inte klaga asså, men vi har fått så förbannat varmt i lägenheten. har inte haft det förut, har varit jättesvalt o skönt att komma in. men inte nu längre. pust o stön. dammsög nyss, värre än ett träningspass ju!

var i Motala i torsdags. har faster med familj där så var första på varamon hela dan. var varmt som satan! men faktiskt rätt skönt i vattnet för en gång skull. till o med jag kom i så då måste det ha varit rätt varmt. Casper badad med, men han tyckte att det vart lite kallt tillslut, grinade lite o protesterade högt. åt hos faster på kvällen sen o träffade ena kusinen o hans 2 söner. vid såna tillfällen man inte vill att plutten ska bli stor! haha, nej då var inte så farligt men far omkring gör dom ju, fast det är väl så det ska va!

suck igen, sitter o kollar på resor. har tänkt att åka i vinter/vår nästa år. jag har tänkt iaf, har ju en pojkvän som inte är så jätteförtjust i idén eftersom "det är för dyrt". men lyssnar inte på han, som vanligt :) jo, då men jag åker nånstans varsig han följer med lr inte. måste iväg nånstans snart. har inte var utomlands på evigheter. flera år sen sist, börjar få abstinens ju! kollar på Kap Verde. för alla er som inte vet vart det ligger så är det utanför Afrikans västkust nånstans. utanför Senegal typ. är typ det enda stället som är skapligt varmt när jag vill åka, om man inte ska ta sig till Asien, men känner väl att det kanske är lite väl långt första gången plutten ska flyga, är ju liksom 15 timmar till typ allt i Asien. Kap Verde är rätt långt det med, men iaf 5 timmar mindre. får se, ska ner på stan nångång i veckan o prata med dom på resebyrån. är lättast så.
allt för mig för den här gången, plutten ska ha mat!
take care!

ser det inte underbart ut?

1 kommentar:

  1. Förstår att du är ressugen - lider av samma syndrom. Men som student/småbarnsförälder är det inte speciellt lätt att bota det. Kap Verde har jag också tittat på. Har pratat både med Cassandra och Alex E som gick på Kunskap, som har varit där nyligen, och de sa att det var underbart där. Tittade på deras bilder också och det var lika vackert som i katalogerna. Man blir bra sugen!
    Ha det så bra. Kram

    SvaraRadera