torsdag 16 juli 2009

slappdag!

ok, det var ett tag sen jag skrev. har inte riktigt haft tid. vart massor dom senaste dagarna. roliga saker som tur är. Johan har semester igen, bara den här veckan dock. lite tråkigt, hade hoppats på att han skulle ha 2 veckor istället. men tar 2 veckor till i augusti istället, lagom till dopet tänkte vi. är ju lite o göra menar jag.
iaf, i fredags var det tjejkväll hos E men det vart inte så långvarat för min del. kom vid halv 7 tiden, hade jättetrevligt, åt o så men sen vid 9 tiden ringde Johan. hörde knappt hälften av vad han sa, Casper var så jäkla förbannat rent ut sagt. andades knappt mellan skriken. stakarn... så det var bara att pallra sig hem igen. vart inte mkt lugnar för det iof. men fick honom att somna vid halv 11 tillslut. han börjar få tänder, inte kul alls. så igår åkte vi till babyland o köpte några produkter från Tommee Tippee för småttingarnas tänder. kan jag rekommendar till alla småbarnsföräldrar o dom där förarliga tänderna börja dyka upp. han har inte lärt sig hur man ska göra riktig än, men det kommer väl. är typ en bitring men designad för riktiga småttingar.

så i helgen gjorde vi inte så himla mkt, var ju inget superväder direkt. vad jag kommer ihåg, men å andra sidan är ju inte minnet det bästa. i måndags var det dags för fotboll! var med far o bror o A o hennes sambo. o kan för en gång skull säga att det var en bra match! har inte hänt den här säsongen. o vann gjorde vi med. helt jäkla otroligt. får ta av mig hatten o tacka Thordarson. o dom andra 10 oxå hade nåt med det hela o göra =)

O så igår så var det så äntligen dags! premiären på Harry Potter and the Half-Blood Prince. jag hämtade våra biljetter på förmiddagen, skulle gå på första visningen 14:30. o tur var det! för när vi kom dit så var det kö tamefan överallt! dom hade varit tvungna att sätt in en extra föreställningen för att det var så mkt folk! hur var det? BRA så klart! men tänkte inte säga nåt mer, ni får gå o se den själva. men 4 stjärnor av 5 möjliga.

o snart ska vi iväg till landet. sista dagarna på semestern för Johans del, den här gången. o vädret är skapligt så får vara tacksamma för det. sover nog där en natt iaf, får se sen. beror på vädret helt enkelt.

take care!

1 kommentar:

  1. Vad mysigt med dop. När blir dopet av för sötnosen? Du måste vara världens lyckligaste. :)

    SvaraRadera