söndag 6 mars 2011

i bilen

sitte i bilen straxt efter värnamon. har precis stannat till på våran väg hem från Ullared. vi åkte hemifrån igår morse. hade bokat stuga så vi har sovit över där i natt. var meningen att J o D skulle följa med, men dom vart sjuka :( trist att vi fick åka själva, men det är sånt som händer. inte jättekul o gå omkring o shoppa med influensen i kroppen.

som sagt, är på väg hem. har hel bilen full, från golv till tak, med grejer. vet knappt vad vi har handlat, men dyrt var det. så inihelevte dyrt, men nu behöver iaf inte jag köpa mer kläder på det här året så får väl se det så. plutten fick lite oxå såklart. o dessutom är alla hans födesledagspresenter inhandlade nu oxå. har säkert blivit en del onödig köp egentligen, men det är sånt som märks när vi kommer hem igen. vi hade iaf sparat ihop till det mesta. är en liten tröst iaf. men va fan, man lever bara en gång. nån gång måste man få shoppa loss. bästa köpet vart nog iaf 2 resväskor vi ska ha till Spanien får hoppas på att dom är godkända bara, men det ska dom vara.

plutten har varit hos mormor o morfar hela helgen. han har säkert haft det toppen. dom skulle åka till badhuset nu på förmiddagen. även om jag o plutt var i finspångs badhus i fredags med L o lilla V, så har han nog inget emot det. han är en riktigt liten fisk, älskar vatten.

för övrig har vi det rätt lugn i skolan just nu. i veckan fick casper bara 2 dagar på dagis, eftersom jag inte hade nåt i skolan. är rätt skönt för honom att vara hemma ibland tror jag. även om han älskar att vara på dagis så kan det nog blir för mkt av det goda ibland. den här veckan kommer han nog inte heller gå så himla mkt. bland annat eftersom han fyller år på lördag, vill ju inte att han blir sjuk lagom tills dess.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar