söndag 13 mars 2011

2 år sen


För nästan exakt 2 år sen låg vi instängda på BB med en nykläkt liten knodd på 3512 gram och 51 (?) cm. fattar inte vart tiden har tagit vägen. han är ingen liten knodd längre. han är inte ens en bebis längre. han har blivit stora killen på bara dom senaste 2 månaderna lr nåt. tycker det räcker nu. han får gärna vara så här underbar o liten resten av lite =)


ja, casper fyllde då 2 år igår. var full kalabalik från morgon till kväll i huset igår. stakars födesledagsbarnet somnade som en stock 1o minuter efter sista gästerna hade gått. ha var en aning trött kan man ju säga. men det vart jätte lyckat! har tyvärr inga bilder, men dom kommer. sitter nämligen hemma hos mamma o pappa. johan fick för sig att riva golvet i hallen imorrse så jag o casper har flytt hit ett tag. inte så bra med massa spik o skit för casper. räckte med skadan han lyckades få igår. vet inte riktigt vad han lyckades med, men han slog i ögat i glasbordet vi har ute på altanten. som tur var träffade det precis bredvid ögat, men det var ett rätt regält hack. syster E fick kolla på det när hon kom, men det var ingen fara. hade inte trott det heller, men man vet ju aldrig. så nu är han snyggt blåslagen runt ena ögat.


ska försöka ladda upp lite bilder under veckan. gjorde till o med tårtorna själva i år. med snygga tårtbilder. var faktiskt riktigt bra måste jag säga. för att vara jag menar jag. kan ju inte skryta med att vara mästerkock dirket. men det gick att äta. till o med casper fick tårta i år. förra året lyckades han sova sig igenom hela tårtprocessen. i år åt han 2 stora bitar o vi hjälptes till o med åt att blåsa ut alla 6 ljusen (2 per tårta). min lilla plutt har blivit så stor!


take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar