lördag 26 februari 2011

sportlov

för en del iaf. sportlov ska ju vara för dom som går i skolan, men det inkluderar inte oss som går på högskolan. tråkigt tycker jag, men så är det. casper har haft lite sportlov ändå, tack vare att morfar har haft sportlov. han har hämtat o lämnat på dagis några gånger den här veckan. o så i torsdags tog jag helt ledigt så vi var hemma o mystet. hade tänkt o åka till kolmården men när det var typ 15 minus ut struntade vi i det. vart ett spontant besök på badhuset istället.

veckan har annars varit lugn. har inte haft mkt i skolan alls. ligger rätt bra till så det är väl då man ska börja få panik. känner mig lite för duktig o det är aldrig bra. här hemma är det lugnt för tillfället plutten sover efter att åter igen fått feber igår kväll. topp på 40,3. konstigt. nu verkar det som han är bra igen, men ska inte säga för mkt. får hoppas att han inte får tillbaka den där förbannad bakterieinfektionen han har haft. även om han har varit superduktigt o tagit all medicin han fick, kanske det kan vara så att han får tillbaka det nu när han har slutat ta det. får hålla tummarna för att det inte är så.

för övrigt så håller är det många födelsedagar på g. ikväll fyller en väns pojkvän år så vi ska eventuellt dit, får se hur plutten mår när han vaknar. på måndag fyller bror o far år o på tisdag fyller vännen A år. o så nästa helg ska vi till Gekås så det är mkt på gång just nu.

nu är det dags att betalla alla förbannad räkningar. det var trevligt att känna sig lite rikar i typ 12 timmar iaf...

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar