torsdag 25 november 2010

andra uppstansen

så var det dags igen. uppsats time igen. känns som om det vara igår vi lämnade in den första, men nu är det alltså dags igen. så om den är nån som är bra på diskursanalys så hör gärna av er :)

kollar ut över en snötänkt gräsmatta just nu. fattar inte att det kan komma så mkt snö på så kort tid. har inget emot det, gillar att det är lite ljusare på kvällarna, men är pisstråkigt att det är så förbannat slaskigt. svårt att ta sig fram med barnvagnen, funderar på att skaffa snökedjor till den. allvarligt, skulle behövas. har varit slö o tagit bilen till dagis dom senaste dagarna. har inte haft nåt i skolan sen i tisdags, så det är rätt skönt. sitter hemma o försöker plugga istället. går väl så där. har större just att börja julpynta

för övrigt har vi en överenergisk 20 månader gamal plutt här hemma, som inte kan sluta prata. han bubblar på om allt möjligt hela tiden. inte för att man förstår så mkt av det han säger, men det kommer fler o fler ord varje dag. är jättekul o se o höra. just nu är det första han säger (läs skriker) när han kommer hem är Kiss, som då betydder katt eller kisse. casper älskar verkligen katterna, sen är inte kärleken lika besvarad men det struntar ju han i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar