måndag 22 februari 2010

fullspäkad helg

irriterad. sitter i chatten på försäkringskassa. väldigt smidigt måste jag säga, fördrar det över att ringa. men idag verkar det inte funka alls. är så himla förvirrad över det dom där ändrade reglerna som blir när plutten fyller 1. fick papper för ett par veckor sen, men fattar fan mindre nu än innan jag läste dom. hur snurrigt som helst. om nån vet hur det funkar, hör av er!!!!!!!!!!

helgen har varit fullpackat av snö! o mkt roliga saker oxå för del delen. lördan vart det inte en lugn stund. gav oss ut i snöovädret. trottsade alla varningar o vädergudarna o åkte ner till loppisen. hittade inte ett skit. men kul iaf. vidare iväg för att handla present till plutten som faktiskt fyller år snart. panik! va tiden går fort!

efter det, hem o byta om en snabbis för att sedan åka till kyrkan för dop. aldrig varit i eneby kyrkan. var väldigt fint. o mkt trevligt dop. fika efter det med en ursnygg tårta. ska nog se om vi kan beställa nåt sånt till plutten när han fyller. fick tyvärr ursäkta oss lite tidigare eftersom casper inte hade sovit nåt o var himla trött. somnade innan vi ens hade hunnit spänna fast honom i bilen.
gjorde hemmagjort pizza som vi tog med oss till lasse på kvällen. kan behöva lite sällskap, nu när han är ensam.
söndagen var vi på babysim. en extra insatt gång med fotograf. fanns olika tiden men vi tog den första. trodde typ alla skulle vara där då, men icke. var bara vi o lilla theo med familj. Johan var med för första gången. plutten var överlycklig =) åkte hem o åt o sov o så vid 2 var det bara att bege sig igen för min del. Blingo party! mkt trevligt o mkt fint. för mkt. kunde nog ha köpt betydligt mer än vad jag gjorde. får se till att hålla i pengarna lite nu när vi ska till Gekås. men han fyller ju faktiskt bara 1 en gång så får faktiskt skämma bort honom lite.
take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar