onsdag 13 oktober 2010

uppsats

det var ett tag sen man skrev en uppsats. man är lite ringrostig, det märks. man blir helt slut i huvudet av detta eviga tjat om genus hit och genus dit. blir knäpp snart. skönt att det snart är över. på måndag ska skiten in. får hoppas vi är klara med skiten bara. det går riktigt bra faktiskt, lite stressigt men så ska det väl vara. vi har varit här hemma hos oss i 2 dagar på racken nu o bara skrivit o diskuterat. har fått ihop en hel del så det är väl bra. man har ju tur som har en bra grupp. har hört att det är en hel del som inte har lika tur som en annan. måste vara jobbigt, det är ju liksom betyget som står på spel. jobbigt när man ska lägga det i nån annans händer.

utöver skolan ser allt ut som vanligt här hemma. johan har fortsatt renoveringen av toan nere i källan. är i stort sätt klara, ska bara upp med lite möbler o sånt där småplock. casper kravlar just nu omkring i en katthårdränkts fotölj. mysigt. han är inne i en period där han avgudar våra katter. han springer efter dom överallt. hittade honom inkillad under sängen nyss. stakarna kom inte ut in. in kom han, skulle ju efter katten, men han kom visst på det att han inte var lika smidig som katten när det gällde att komma ut.

det går magsjuka på plutten dagis. mindre trevligt. förhoppningsvis slipper han det, har verkligen tid att han blir sjuk. tar det säkra för det osäkra o håller honom hemma iaf resten av veckan. har inget i skolan så det passar ju rätt bra. har en del att göra iof, men inga föreläsningar o passa. får passa på att plugga när han sover. tur att han är en riktig sjusovare på eftermiddagarna.

försökte ladda upp lite bilder från kolmården men lyckades inte, får försöka senare. nu måste jag få i mig lite krub.

take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar