måndag 18 oktober 2010

en sten

det är som en sten har försvunnit från min axlar dom senaste dagarna. i fredags var vi klara (skulle iaf lämna in) våran porfolio som bestod av 7 små uppsatser. har gått o tänkt på det där hur länge som helst men i fredags var skit klar. kunde säkert ha gjort mkt bättre o mkt mer, men orkar tillslut inte sitta hur länge o mkt som helst. blir bara massa ordbajsade av det hela.

idag har vi haft ännu en inlämning, nämligen våran uppsats. var riktigt nöjd, sen får vi se hur det går. är ju tyvärr inte vi själva som får sätta betygen.

nu har jag en gapande unge som är hungrig, så får fortsätta lite senare...


en dag senare

glömde bort visst bort att avsluta mitt lilla inlägga igår. komma massa annat i vägen, som vanligt. men nu sitter jag här igen. precis hemkommen från skolan, med blöta fötter o ett trött huvud. det regnar o är dötrist ute. inte konstigt att så många blir depade på hösten. är ju hur tråkigt som helst. nästan som man skulle köpa sig ett hus på varmare bredgradera o flytta dit mellan typ oktober och mars.


idag började vi iaf med våran nya uppgift i skolan. ska göra en modell över allt vi har lärt oss sen vi började. vi ska göra en tårta. det är väl en modell lr hur? :) vi kände väl det allihop att det är dags att göra nåt roligt. behövs, annars hade vi nog bara gjort det för sakens skull. så här blir det lite roligare. så vi har bla spenderat lunchen med att leta godis. inte ett helt fel jobb måste jag säga. behöver segagubbar men det finns ju inte längre! har letat i 3 av 4 godisaffärer i stan o ingenstans. så om det är nån som vet vart man kan få tag på godis som ser ut som gubbar (elever) så säg till!!!


take care!

1 kommentar:

  1. Är det den didaktiska modellen med Monica Swahn som ni ska göra?? Min grupp gjorde ett hus som modell, där husgrunden bestod av Lpo väggarna av demokrati osv. Det gick rätt bra, men hon var inte överförtjust. Den andra gruppen som redovisade samtidigt som oss gjorde sin modell i form av en tårta, men de blev underkända =( Antagligen var det deras formuleringar som blev tokiga, inte själva modellen, men tänk på att vara övertydliga med allting om hur ni har tänkt. Det är ett tips!

    Lycka till! Kram

    SvaraRadera