onsdag 25 maj 2011

potträning

har precis gjort något så roligt som att betala räkningar. var kul o ha lite mer än 5000 kr på kontot under en dag iaf. av nån konstig anledning tycker CSN tydligen inte att vi studenter behöver så mkt pengar när sommaren börjar närmare sig! surt, men tur då att sambon har jobbat ihop lite extra under månaden.
vädret ute gör en ju inte på bättre humör direkt. här blåser det halv storm! hur tråkigt som helst. vågar inte ens släppa ut katterna, då rymmer dom väl igen. grinden till kattgården gick nämligen upp i veckan när det blåst som mest o båda 2 var puttsväck i typ en halvtimme innan dom båda skräkslagana stakarna kom in igen. vad ska dom ge sig ut för om dom nu inte gillar att det? humle gömde sig i källaren typ resten av dan, dom är inte gjorda för att vara ute efter så här lång tid som innekatter.
anyways, i skolan är vi snart klara. igår lämnade min superbraiga grupp in vår uppsats. hoppas att den inte blir helt sågad, men det ska nog gå bra. för övrig börjar få lite smått panik över att jag inte vill göra mer nu! har liksom ingen som helst motivation kvar whatsoever. är skitjobbigt, eftersom vi har 3 seminarium, en inlämning o en tenta kvar. men men, får väl tvinga in lite kunskap i sista minute lr nåt. får gå som det går.
för övrigt har vi börjat lite så smått med potträning för här hemma. han har faktiskt lyckats sitta o kissa (pyttelite) på pottan 2 gånger redan. riktigt stolt över min lilla plutt. sen behöver man ju inte nämna dom lika många gångerna han inte har hunnit till pottan. men vore skönt om han blev blöjfri till den verkliga sommarvärmen (?) kommer. om nån har några bra tips tar jag gärna emot allt jag kan få! har låtit honom sitta framför TV, läst nåt om att dom måste vara avslappnade o sånt o TV verkar funka. men kan ju liksom inte ha pottan i vardagsrummet hela tiden...
take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar