torsdag 14 januari 2010

kaos

värsta tänkbara början på det nya året.

måndag 11:e januari 2010 ca 18:00 - Plutten ramlar i köket o slår i armen. halvtimme senare är vi på akuten. total kaos o huvudet redan då. vad gör man? stort tack till personalen på akuten som såg till att det gick skapligt fort o smidigt! vid 9 var vi därifrån. visade sig att en led lr nåt liknande hade hamnat fel i armbågen, tydligen inte så ovanligt. lyckades vrida den på plats på röntgen av alla ställen. var inte meningen heller, men var tvungen att ta en bild från ett annat håll på armbågen o då hoppade den tillbaka. casper var hysterisk såklart men efter en kvart var det som inget hade hänt. hur skönt som helst!

måndag den 11 januari 2010 ca 20:45 - vi är på väg hem från akuten. hinner till första rondellen. J's mammas sambo ringer o säger att hon blivit aktu inlagd på LAH (Linnéá Inheten). vänder o åker tillbaka till sjukhuset. snurrar ännu mer i huvudet som bara verkar tomt. är fortfarande...

måndag 11:e januari 2010 ca 23:00 - Casper o jag åker hem för att få några timmars sömn. Johan är kvar på sjukhuset hela natten med Lasse o moster.

tisdag 12:e januari 2010 07:45 - Vaknar efter en orolig natt med typ 4 timmars sömn o börjar göra mig iordning för att så fort som möjligt åka upp till sjukhuset igen. går ut till garaget för att köra ut bilen. porten fyrit igen. panik! ringer svärfars sambo. kommer kl 9. väntar på svärfar för att få upp garaget. går inte. åker upp till sjukhuset utan bilbarnstol.

tisdag 12 januari 2010 ca 10:00 - kommer in på Linnéa med Casper o går in till farmor. bara Johan o Lasse där. skönt. hann in o släppte ner Casper på golvet sen tog hon det sista andetaget. precis tomt i huvudet. vad fan gör man? skönt att vara där men samtidigt ville jag bara därifrån. visste ju att hon var dålig men inte så dålig. inte att det skulle gå på jävla fort. det är så förbannat orättvist. är bara kaos just nu.

tisdag 12 januari 2010 ca 16:00 - säger hejdå. casper kommer aldrig få lära känna sin farmor. mest det som gör så förbannat ont just nu. han förlorade världens bästa farmor innan han visste vem hon var.

kaos!

2 kommentarer:

  1. Beklagar sorgen innerligt vännen! Ni finns i mina tankar <3 Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Beklagar sorgen...
    Tänker på er!
    Kram i massor

    SvaraRadera